Prednovogodišnji koncert Nikole Vranjkovića u DOB-u

Nikola Vranjković održaće tradicionalni prednovogodišnji koncert u Beogradu 14. decembra u Velikoj sali Doma omladine Beorgada.

Ovog puta sve će biti drugačije, mada je isto kao i uvek — u pitanju je promocija dugoočekivanog novog studijskog duplog albuma Veronautika, sa velikim brojem novih pesama u Nikolinom jedinstvenom stilu, koji sa sobom donosi dubinu osećanja tako retku u našoj rok muzici. Koncert će biti sedeći, dvodelni, i trajaće preko tri sata.

Sviraćemo pesme sa novog albuma, pesme koje sam pravio u Block Outu, kao i selekciju sa Za ovde ili za poneti i Bremplova.  Sve što može da stane u tri i po sata, najavljuje Vranjković.

Uz Vranjkovića će nastupiti i sastav u kojem su bubnjar Vladan Božilović, perkusionista Andrej Mladenović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Ograničen broj ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara već je u prodaji preko Eventim mreže. Redovna cena ulaznice iznosiće 1200 dinara.

IMG_6861-(Copy) (Copy)