PPT u petak promoviše debi album u DOB-u

Beogradski bend Prirodno pravo i tečurke, poznatiji kao PPT, nakon pet godina postojanja objavio je dugo očekivani debi album U nedostatku volje i smisla i zakazao promociju za petak, 25. januar, u Domu omladine Beograda. 

PPT je nastao 2013. godine, a kreću aktivno da nastupaju godinu dana kasnije. Kako se bend probijao, tako su jedan za drugim punili poznatije beogradske klubove kao što su FestGan i Elektropionir, u nekoliko navrata. Tečurke su delile binu sa svim poznatijim imenima mlade alternativne scene kao što su Vizelj i Buč Kesidi, učesnici su Bunt rok festivala i pobednici festivala Rokanje, nakon koga su na Kalemegdanu nastupali kao predgrupa Goblinima i Lolobriđidi.

Posle godinu dana pauze sa svirkama, PPT je predstavio celokupni materijal koji su skupljali godinama. Album je sniman u saradnji sa Fakultetom dramskih umetnosti, a producetska palica pripala je Nebojši Radovanoviću. Pored već starih hitova SlaboLudakŽunjino, publika ima priliku da se upozna i sa potpuno novim materijalom koji do sad nisu imali prilike da čuju na svirkama. Na albumu je, kao i u dosadašnjem radu, najviše zastupljen rapcore zvuk, tvrda i prljava veština zaboravljena još davnih devedestih godina.

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 300 dinara i možete je nabaviti u lokalima LjubimacLjubičica i Belvi. Ulaznice na ulazu u koncertni prostor možete kupiti po ceni od 400 dinara. Početak događaja zakazan je za 21 čas.

FOTO Matija Đukanović
FOTO Matija Đukanović