Poznati regionalni izvođač Božo Vrećo na jesem ponovo pred beogradskom publikom

Poznati regionalni izvođač sevdalinki Božo Vrećo, vraća se ponovo pred beogradsku publiku koncertnim nastupom 02. novembra u MTS Dvorani. Umetniku čarobnog glasa, poznatom po a kapela izvođenju sevdalinki i kombinacijama tradicionalnog sevdaha sa elementima džeza, soula i bluza,kao i originalnim nastupima, ovo će biti treći solo nastup na kultnom mestu.

Verna publika čuvenog pevača, ponovo će imati prilike da uživa u nekim od najvećih hitova sa, do sada četiri objavljena solo albuma, “Moj sevdah” ( 2014); “Pandora” ( 2017); “Melek” ( 2018) i “Lacrimae” ( 2020).

Božo Vrećo, inače važi za „umetnika anđeoskog glasa”, kako ga opisuje slavni Nju Jork Tajms. Po pisanju eminentnog lista, Vrećo je prepoznatljiv kao izvrsni izvođač, autor i kompozitor sevdalinki (poznate tradicionalne, srceparajuće ljubavne lirike iz Bosne i Hercegovine), a glavni sinonim za njega je, kako se navodi, potpuna sloboda u izrazu.

Neke od njegovih najpoznatijih numera su „Pašana“, „Ko li noćas miluje ti kosu“, „Pandora“, „Elma“, „Sanjao sam“, a sarađivao je sa mnogim poznatim muzičarima, među kojima su Marko Luis i Vasil Hadžimanov.

Karte su u prodaji na blagajni MTS dvorane i putem tickets.rs

Prethodni tekstIndexi i prijatelji obeležavaju 60. godina od osnivanja benda
Naredni tekstPrvih 10 godina Artan Lili zaokružuju u Domu omladine Beograda
Pozdrav, moje ime je Nikola, radim i stvaram u Beogradu, po obrazovanju sam projektni menadžer, a fotografiji, kao hobiju, pristupam sa mnogo entuzijazma. Fotografišem već skoro sedam godina, a koncerte posećujem redovno već skoro petnaest godina. Od mojih fotografskih početaka sam prošao kroz razne faze i tehnike fotografisanja, trudim se da u eri digitalnog, ne zapostavim i ono što je prethodilo, pa tako povremeno fotografišem i analogno. Еksperimentisao sam i sa raznim fotografskim žanrovima i temama, od dokumentarne fotografije, preko portreta, pa sve do makro sveta, uvek sa namerom da svoje znanje i veštine podignem na viši nivo. Samim tim je spoj fotografije i koncerata za mene bio, na neki način, spoj lepog i korisnog, а dogodio se u septembru 2017. godine u, za mene, periodu traženja inspiracije za nova fotografska stvaranja, što je Jovan ispred PRIS portala razumeo i bio vrlo raspoložen da mi pruži priliku. Od tog septembra 2017. godine sam nastavio svoje redovne posete koncertima, ali, naravno, sada skoro uvek sa fotoaparatom u rukama u potrazi za najboljim svetlom i kadrom. Uživajte na portalu i u galerijama, a mi se vidimo na koncertima.