Pogonbgd u Elektropioniru

Beogradski pank bend Pogonbgd, nastupiće u petak, 9. juna, u prestoničkom klubu Elektropionir (Cetinjska 15), u okviru promocije svog najnovijeg album Pogonophobia.

Album Pogonophobia, koji sadrži 10 novih pesama, pred publikom se našao početkom februara, a ubrzo potom objavljen je spot za numeru Vagoni. Treći po redu album Pogona sniman je tokom novembra i decembra 2016. godine u studiju Mašina 23, poseban gost na jednoj od pesama bio je poznati beogradski muzičar Dragoljub Crnčević Crnke.

Nakon koncerata u Smederevskoj Palanci i Užicu, beogradska publika imaće priliku da uživo čuje sve pesme sa novog albuma i podseti se hitova koji su obeležili prethodna izdanja benda. Pre beogradske promocije, Pogonbgd će premijerno nastupiti u Novom Sadu, 3. juna, na festivalu Blokstok.

Grupa Pogonbgd postoji od 2004. godine. Pre Pogonophobie objavljeni su albumi Moji heroji 2012. i U samoodbrani2011. godine. Članovi benda okupili su se oko uličnog pank zvuka, vremenom izgrađen je autentični muzički stil, koji predstavlja spoj panka, rokenrola i njuvejva.

Početak koncerta zakazan je za 22 časa, karte po ceni od 300 dinara prodavaće se na dan koncerta, na ulazu u klub.

IMG_7198-(Copy) (Copy)