Pips, Chips & Videoclips u Elektropioniru

Pips, Chips & Videoclips, jedan od najboljih hrvatskih bendova koji se pojavio na sceni devedesetih, nastupiće 3. decembra u Elektropioniru.

Nastup u Elektropioniru biće jedinstvena prilika za brojne fanove benda da čuju presek pesama iz njihove bogate karijere i još jednom se uvere da su Pipsi zaista jedinstvena pojava na regionalnoj sceni.

Bend koji je prešao dug put od šaljive navijačke himne koja je srušila sve rekorde slušanosti, pa do poslednjeg albuma Walt, sledeće godine slavi 25 godina rada. Iza sebe imaju osam albuma, a poslednji je ovenčan nagradom Porin za najbolji rok album.
Mnogi kritičari ovo izdanje smatraju pravim remek-delom hrvatske diskografije, pa sa punim pravom može da se kaže da je u njihovom, četvrt veka dugom, radu ovo izdanje i najbolje do sada. Upravo zbog toga Pipsi su odlučili da objave i Akustični Walt.  Trenutno rade na novom albumu i promovišu Songbox  25 notnih zapisa za klavir, gitaru i vokal. To je zbirka popularnih pesama iz njihove karijere bogato opremljena ilustracijama i prigodnim osvrtima uticajnih ličnosti iz javnog života.

Ulaznice po ceni od 700 dinara možete nabaviti u kafeima Sikarica i Zaokret, kao i na blagajnama Gigs Tixa i Eventima. Na ulazu, ukoliko ih ostane, ulaznice će koštati 900 dinara.

14729183_445248802316782_6634993281494054930_n