Phil Anselmo & The Illegals u julu razaraju Beograd

Phil Anselmo, jedan od najpoznatijih metal vokala svih vremena, nastupiće sa svojim bendom The Illegals 28. jula na Beogradskom sajmu i tom prilikom izvesti set koji će se sastojati isključivo od besmrtnih Pantera numera!

Anselmo je prošle godine sa bendom bukvalno prodrmao tvrđavu i glavnu binu EXIT festivala i priredio nezaboravni metal spektakl u šta se uverilo na hiljade naših ljudi. Tada je obećao i sebi i fanovima da će se vratiti.

Phil je više puta izjavio da apsolutno uživa u izvođenju pesama svoje nekadašnje grupe Pantera na koncertima širom sveta. Ideja oko cele priče javila se kao reakcija na sve veće zahteve publike koja je ostala željna čuvenih hitova Pantere.

Predstojeći beogradski koncert će trajati znatno duže od prethodnog koji je morao da ispoštuje dužinu trajanja festivalskog nastupa. Ono što svakako možemo da očekujemo su himne poput Mouth For War, I’m Broken, This Love, A New Level, Becoming, Fucking Hostile i druge.

Ulaznice možete kupiti putem prodajne mreže Gigstix i na njihovim prodajnim mestima po pretprodajnoj ceni od 3000 dinara i na dan koncerta po ceni od 3500 dinara.