Pero Defformero sredinom marta u Božidarcu

Novosadski gastarbajt metal bend Pero Defformero nastupiće u Centru za kulturu Božidarac u subotu, 17. marta, uz podršku benda King Size.

Pero Defformero su verovatno prvi bend sa ex-YU prostora koji su energiju i pompeznost heavy metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili. Bend je osnovan davne 1993. godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika, pa mu se uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra, može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama… U decembru prošle godine, ovaj sastav je objavio novi singl Trebalo biza koji je snimljen i snimljen spot.

Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svojoj izvedbi na bini pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou. Bilo kako bilo, Pero Defformero je bend koji nudi jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike i njihovi koncerti ostaju duboko urezani u pamćenje posetioca.

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 500 dinara i možete je nabaviti u Felix Shop-u. Cena ulaznice na dan koncerta biće 700 dinara.

DSC_3216 (Copy)