Parni Valjak u junu na Tašmajdanu

Jedan od legendarnih i najpopularnijih ex-YU bendova, Parni Valjak, će 24. juna beogradski stadion Tašmajdan pretvoriti u mesto najbolje pop rock zabave u regionu.
Parni Valjak je započeo obeležavanje 40 godina rada rasprodatim koncertima u Beogradu i tokom cele prošle godine nisu se zaustavili – sve arene, hale i sale širom regiona i Evrope bile su rasprodate. Tako je proslava dugogodišnje uspešne karijere i uspeh akustičnih koncerata prerastao u koncertnu turneju 2u1, gde će publika čuti dva koncerta u jednom – akustični i električni, a koje prati veoma zahtevna produkcija svetskih razmera.
Višedecenijsko iskustvo učinilo je da bend svira bolje nego ikada, a na sceni vlada ista ona energija i žar kao na samim počecima njihove muzičke karijere. I dalje su ludo zaljubljeni u svoju publiku, koja im to vraća na najbolji mogući način.
Danas počinje prodaja ulaznica, a da bi se odužili svojim dugogodišnjim fanovima za vernost, bend će u periodu od 12. do 14. aprila organizovati poklon akciju 2u1, u kojoj će prvih 150 fanova uz kupljenu ulaznicu za fan pit drugu dobiti gratis. Potrebno je samo da na zvaničnom Facebook eventu potvrde svoj dolazak, preuzmu fotografiju, postave je kao svoj Facebook cover i pokažu na biletarnici DD Ticketsa (Strahinjića Bana 22) od 9 do 17 časova.
Ulaznice za trosatni koncertni spektakl 2u1 biće dostupne na svim prodajnim mestima Eventima, GigsTixa, DD Ticketsa i u WinWin radnjama od 12. aprila. Cena ulaznica će se, zavisno od datuma kupovine i kategorije, kretati od 1400 do 2800 dinara.
Parni Valjak