Paradise Lost u Beogradu

Paradise Lost nastupiće 13. oktobra tekuće godine u Domu omladine Beograda uz podršku bendova Pallbearer Sinistro, a u organizaciji MH Concerts-a i Serbian Hellbangers-a.

Paradise Lost je u istoriju metal pokreta upisan kao jedan od tvoraca doom metal zvuka. U svojoj kasnijoj karijeri suvereno je vladao svetskom scenom, uvek u vrhu i uvek aktuelan, ali i dovoljno mističan i nedokučiv. Ovoga leta bend će objaviti svoj 15. po redu studijski album pod nazivom Medusa i u sklopu promotivne svetske turneje na koncertnu mapu je upisan i datum u Beogradu.

Kao specijalni gosti isto veče nastupa sve popularnija doom metal četvorka Pallbearer iz Amerike. Bend je svoj novi studijski album Heartless objavio za Nuclear Blast Records, a izdanje je dobilo odlične ocene kako štampe, tako i fanova širom sveta. Bend se trenutno nalazi na svojoj headline turneji u sklopu koje takođe promoviše novi album.

Mračna sludge doom metal kreacija Sinistro iz Portugala takođe će nastupiti iste večeri u Domu omladine i dodatno će upotpuniti atmosferu ovog unikatnog koncertnog događaja. Bend i dalje promoviše svoj prošlogodišnji album Semente koji je objavljen pod okriljem Season of Mist etikete.

Ulaznice su u prodaji od 31. maja. Cena prvih akcijskih stotinu ulaznica iznosi 2200 dinara, cena u pretprodaji biće 2800 dinara, dok će na dan koncerta za ulaznicu biti potrebno 3200 dinara. Prodajna mesta su Eventim, Felix i Mungos.

PARADISE LOST i gosti, Dom omladine, Beograd - 13.10.2017.