PAIN u Beogradu

Švedski industrial metal sastav PAIN nastupiće po prvi put u Srbiji i to u Domu omladine Beograda u ponedeljak, 24. aprila.

Kada je legendarni multi instrumentalista i producent Peter Tagtgren (Hypocrisy) 1996. godine startovao svoj solo projekat PAIN sigurno ni sam nije slutio da će naići na odlične reakcije velikog broja fanova širom sveta i da će u narednom periodu PAIN postati bend koji će prokrstariti celom planetom i postati jedno od bitnijih industrial rok metal imena današnjice.
Kroz bend je prošla prava armija muzičara iz bendova kao što su: Immortal, HammerFall, Levaes’ Eyes, Atrocity, Candlemass i mnogi, mnogi drugi.
PAIN je do sada objavio osam studijskih albuma, mnoštvo singlova i lajv izdanja, a u Beograd dolazi u sklopu svoje najnovije turneje na kojo promoviše poslednji album Coming Home koji je objavljen za Nuclear Blast Records prošle godine.

Ulaznice za ovaj događaj biće puštene u prodaju 6. februara i to po ceni od 1900 dinara za prvih 100 ulaznica, 2500 dinara u pretprodaji i 3000 dinara na dan koncerta. Svoje karte možete nabaviti na prodajnim mestima Eventima, u Mungosu i Felix Shopu.

Gosti na ovom koncertu biće naknadno najavljeni.

PAIN-Dom omladine, Beograd