Otvaranje bašte kluba Fest uz Queen Real Tribute!

Nakon više od dva meseca pauze, klub Fest nastavlja sa radom. Tokom letnje sezone, publika će biti u prilici da čuje brojne svirke koje će se održavati u bašti kluba.

Neke koncerte koje smo morali da otkažemo zbog pandemije Covid-19 publika željno iščekuje, i u dogovoru sa izvođačima ćemo neke od njih održati ovog leta u bašti, kažu iz kluba i dodaju: I publika i izvođači su željni dobre svirke, daćemo sve od sebe da ovo leto učinimo zanimljivim i boljim za sve!

Posle dugo vremena i nastupa  po svetskim metropolama Kine, Rusije, Južne Koreje , Nemačke , Austrije, Švajcarske i Francuske, Queen Real Tribute se vraća u klub Fest, gde je bend pre 14 godina i oformljen!

Za sve one koji su nisu u prilici da posete koncerte, obezbeđen je live prenos na zvaničnom YouTube kanalu.

Ovaj koncert pratiće i naši fanovi i prijatelji iz Brazila a za to, osim našeg prijateljstva, postoji još jedan razlog. Našim prijateljima iz grada Bauru potrebna je pomoć i ovim koncertom mi želimo da im pomognemo. Zato vas od srca molimo, da učestvujete u ovoj humanitarnoj akciji i date svoj online dobrovoljni prilog putem linka koji ćemo naknadno objaviti, kažu članovi benda i pozivaju vas da zajedno sa njima uživate u muzici grupe Queen u bašti kluba Fest 19.juna!

Ulaznice su u prodaji od 3. juna u klubu Fest i Felix Shop-u, po ceni od 800 dinara.

Autor fotografije: Nikola Mažibrada
Autor fotografije: Nikola Mažibrada