Oproštajni koncert Novembra u subotu u Elektropioniru

Poslednji beogradski koncert grupe Novembar biće održan u subotu, 19. januara, u klubu Elektropionir. Kao podrška na ovom koncertu nastupiće novosadski bend SNB.

Tri godine je pripreman poslednji album grupe Novembar. Na njemu je Goran Kostić Kosta, frontmen ovog kultnog benda, okupio svoje brojne prijatelje: Nikolu VranjkovićaPankrte, Zorana Čalića, Nemanju Kojića Kojota, Seja Seksona, Branka Golubovića Goluba, Petka Slaveykova, Silvestara Mraka iz bendova Gužva u 16-ercu i Grupe tvog života, kao i Vladimira Radusinović Raduleta, gitaristu benda Atheist Rap. Na albumu se nalazi i pesma Sve zaboravljam, koju je otpevao Kosta.

Album je u oktobru 2018. godine objavila izdavačka kuća Nocturne Media ali ga on, nažalost, nije čuo. Nije uspeo da sa publikom, uživo, podeli ovu prijateljsku muzičku priču. Kosta je preminuo 2017. godine, u 51. godini života.

Njemu u čast, i ne želeći da publiku ostavi uskraćenom da čuje uživo ovaj album koji je pobrao sjajne kritike, bend Novembar će organizovati oproštajni koncert grupe.
Na promociji albuma Novembar na vokalima će sa bendom nastupiti Petko Slaveykov, vokal bugarskog Daily Noise Club-a, zatim Silvestar Mrak i Radule.

Ulaznice za koncert biće dostupne na ulazu u klub po ceni od 500 dinara.

3b34f2ef-6068-4776-aeba-a749c442c044