Od sutra nastavak programa u Domu omladine Beograda

Dom omladine Beograda, nakon skoro dva meseca pauze zbog korona virusa, u skladu sa novim propisima donetim od strane nadležnih organa nastavlja programske aktivnosti od 28. avgusta 2020.
Programi će se održavati uz primenu svih mera zaštite koje su odredile stručne službe, a odnose se na dezinfekciju, nošenje zaštitnih maski, kao i na maksimalan dozvoljen broj posetilaca i održavanje predviđene fizičke distance u publici. Posetioci se mole da strogo poštuju propisane mere i budu odgovorni prema sebi i drugima.
Program se nastavlja koncertom jedinstvenog internacionalnog benda Salsa y Punto, koji izvodi autentičnu mešavinu afro-latino muzičkih žanrova. Pod sloganom Zidić 2020: RESTART nastupiće u petak, 28. avgusta od 19 časova na Platou Milana Mladenovića.
Na repertoaru ovog benda, sastavljenog od vrhunskih muzičara sa Kube i iz našeg regiona, su kompozicije u ritmu salse, latin džeza, rumbe, merengea, ča-ča, bačate i tradicionalne kubanske muzike. Svoje nastupe uvek obogaćuje plesom i izuzetnom animacijom publike.
Do kraja septembra publiku Doma omladine Beograda očekuje nastavak osme sezone Koncerata na Zidiću i muzičkog serijala Monday Blues, ali i redovni ciklusi tribina, te nastavak izložbenih aktivnosti u Galeriji DOB.
Ulaz na sva dešavanja će biti slobodan.