Objavljen kompletan program Selfesta!

Peto izdanje festivala Selfest biće održano na starom mestu, na školskom igralištu u Selenči. Ovogodišnji Selfest trajaće dan duže, odnosno četiri dana, zbog velikog interesovanja bendova da nastupe na njemu. Selfest će ove godine biti održan od 20. do 23. jula. Nakon što će prva dva dana biti posvećena gitarskom zvuku, treći dan namenjen je ljubiteljima elektronske muzike, a četvrti dan će biti zabavnog žanra namenjenog svim uzrastima.

Hedlajner prvog dana je novosadski bend Pero Defformero poznat po jedinstvenom stilu i frontmenu benda, Goranu Biševcu Bišketu. Osim njih 20. jula nastupaće i bugarski Lidum Merkko, balkan folk fusion-progressive bend, te Santos Brothers iz Bačke Palanke, Zemljotres iz Aradaca i lokalni bend Punkenstein.

Drugi dan posetioce očekuje pravi spektakl koji će prirediti bend Rammsturm iz Mađarske. Rammsturm je najverodostojniji Rammstein tribute bend u istočnoj Evropi i spremaju nastup koji će biti izveden uz dosta pirotehničkih efekata, a veliku pažnju posvećuju i kostimografiji.

Za dobru zabavu pobrinuće se i naši jedini predstavnici anti-global-etno-panka, Neozbiljni pesimisti iz Sombora čija muzika obiluje veselim ska tonovima i tera na ples. Uz Pesimiste i Rammsturm, za dobar provod 21. jula biće zaduženi i Jorgovani i Scordisci.

Treći dan je već tradicionalno posvećen DJ-ingu i najvećim letnjim hitovima u produkciji tima iz AS FM radija – Morning Indiana i Groovera. Ali ove godine specijalni gost je naš poznati DJ Vladimir Aćić koji će miksovati progresivnu tehno muziku i očekuje se luda žurka do jutarnjih sati. Organizatori spremaju novi enterijer dvorišta i zanimljive party dodatke.

Četrtog dana će nastupiti vojvođanski bend Apsolutno romantično, koji će svojim veselim ritmovima razdrmati publiku. Osim njih nastupa trio Banda drvena koja ima izuzetno veseli i dinimičan zvuk, utkan u najveće srpske hitove etno/zabavne muzike. Takođe će nastupiti lokalna legendarna Grupa Maks.

I ove godine je organizovan kamp na svega 100 metara od festivala. Ovo će biti najorganizovaniji kamp do sada, s obzirom na to da festival traje četiri dana. Biće kuvane hrane, pića, tuševa, sporta i puno zabave. Kamp je besplatan za sve koji žele da borave u njemu, ukoliko poseduju festivalsku ulaznicu, poručuju organizatori.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 500 dinara po festivalskom danu, na dva prodajna mesta. U Selenči ih možete nabaviti u kafe baru Zlatno Burence i u Baču u kafe baru Fontana. Svi koji se nalaze ili stanuju dalje od ovih prodajnih mesta mogu naručiti ulaznice, koje će im biti poslate poštom na kučnu adresu. Ulaznice će biti dostupne i na dan festivala na ulazu.
Više informacija potražite na Facebook stranici Selfesta, na kojoj možete poručiti ulaznice i na njihovom sajtu.

DSC_3926