Novosadski Oktoberfest predstojećeg vikenda u Master centru

Treći po redu Novosadski Oktoberfest biće održan 19. i 20. oktobra u Master centru Novosadskog sajma. Za muzički program prvog dana Oktoberfesta zaduženi su Hladno pivo, Dejan Petrović Big Bend i Love Hunters, dok će narednog dana tu odgovornost preuzeti Zvonko Bogdan, Orthodox Celts, Psihomodo Pop i Zbogom Brus Li.

Na ovogodišnji Novosadski Oktoberfest ponovo stiže bend koji je napravio jednu od najboljih svirki na prošlogodišnjem festivalu i izazvao veliko interesovanje pubike – Hladno pivo! Momci iz benda su prošle godine obećali da će ostaviti srce na terenu kao što to čine na svakom svom koncertu i obećanje su ispunili. Istu energiju očekujemo i ove godine.

Prošlogodišnji Oktoberfest posetilo je preko 15000 ljudi, popilo se preko 35000 litara piva najpoznatijih pivara i desetina zanatskih, pojelo preko 5800 kobasica, a ceo događaj je prošao bez ijedne intervencije policije i hitne pomoći. Sve ulaznice su bile prodate nekoliko dana uoči događaja. Posetioci će i ove godine uživati u sjajnom muzičkom programu, više desetina brendova piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i u dobroj zabavi.

Jednodnevnu ulaznicu po ceni od 600 dinara ili dvodnevnu ulaznicu po ceni od 1000 dinara možete nabaviti online preko Gigstixa i Eventima, ili na Trgu slobode svakog dana od 16 časova do 21 čas.

IMG_7198