Novogodišnja alternativa u Dorćol Platz-u

Bendovi Repetitor, Straight Mickey and the boyz i DJ nastupi Hornsmana Coyote-a i Nebojše Intrudera uvešće beogradsku publiku u 2018. godinu, 31. decembra u Dorćol Platz-u.

Već treću godinu za redom ekipa koja stoji iza projekta ExKluzivna BeoGRADSKA žurka pruža vam alternativu u novogodišnjoj noći – mogućnost izbora u trenutku kada 99% događaja u gradu nudi ili elektronsku ili narodnu muziku. Prvi ovakav događaj, organizovan za doček 2016. godine, zbog ogromnog interesovanja rasprodat je čak nedelju dana ranije, a prošle godine je preko 2000 posetilaca uz rok svirke i mash-up setove poznatih gradskih bendova i disk džokeja proslavilo ulazak u 2017. godinu.

U nameri da osvežimo koncept prostora ove godine selimo se u Dorćol Platz, kažu organizatori i najavljuju još neke promene: Ostajemo pri alternativnom konceptu kao i prethodnih godina, ali ove godine smo odlučili da budemo za nijansu tvrđi!

Ulaznice su u prodaji  na svim prodajnim mestima Eventima i DD Ticketsa, u okviru WinWin maloprodajnih objekata, kao i online. Prvih 200 ulaznica dostupno je po ceni od 1200 dinara, nakon toga cena će biti 1500 dinara, a na ulazu u Dorćol Platz, 31. decembra, cena ulaznice će iznositi 2000 dinara.

IMG_9261-(Copy) (Copy)