Novo izdanje Mountain Music Fest-a narednog vikenda na Divčibarama

PodrziPRISBanner

Mountain Music Fest, jedan od najlepših planinsko-muzičkih festivala u ovom delu Evrope, pod sloganom Srce kuca jako, svoje četvrto izdanje na Divčibarama predstaviće prvi put u dva dana 16. i 17. avgusta 2019. godine.

Baš kao i prethodnih godina, raznovrstan program za sve uzraste, u neodoljivom ambijentu šume i ski staze, osim kvalitetnog zvuka nudi i brojne propratne sadržaje – avanturističke, umetničke, kulturne, edukativne i dečije.

Prvo veče festivala, 16. avgust, rezervisano je za Buč Kesidi i Ljubičice, koji će svojim rokenrol i elektro-bluz izdanjima razdrmati publiku. U subotu će se, duboko u Čudesnoj šumi, začuti miksevi jazz-a, soul-a, funk-a, diska, hip-hop-a, rnb-a i hausa koje će sa vinila tokom dana puštati čuveni DJ Iron i momci iz White City Soul-a. U zelenom amfiteatru ski staze, 17. avgusta začuće se eklektični zvuk grupe Elemental i kultna beogradska rok grupa Plejboj, kao i karakteristični roots reggae zvuci Killo Killo bande. Loup Garou oživeće duh Nju Orleansa, a na Bukva stejdžu će ovog leta nastupiti Trio Elegancija sa gypsy swing zvukom.

Osim sjajne muzike, posetioci svih uzrasta će tokom celog dana moći da se zabave i uživaju u prijatnoj temperaturi hlada Čudesne šume. Hrabre mališane, kao i prošlih godina, čeka Avantura park i ZipLine, a za one kreativne, festival je organizovao radionice pravljenja lutkica, narukvica, pinjate i arhionicu. Posetioci festivala će imati priliku da učestvuju u trci boja na pet kilometara, da se oprobaju u plesu, jogi, orijentiringu, streličarstvu i žongliranju, ožive jedan fantastičan izum Leonarda Da Vinčija, kao i da, uz pivo, poslušaju interesantno predavanje mladog naučnika o elektromobilnosti. Za sve one koji nisu preterano zainteresovani za aktivnosti, MMF je obezbedio miran kutak sa ležaljkama i lejzi begovima isključivo za odmor.

Kako su Divčibare udaljene samo dva sata vožnje od Beograda i Novog Sada, MMF je idealan  za planinski izlet sa porodicom, decom, prijateljima, kućnim ljubimcima. Ukoliko rešite da provedete ceo vikend na čistom planinskom vazduhu – festival je organizovao i nedeljnu Detox šetnju i upoznavanje vrhova valjevskih planina. U slučaju da se na Divčibarama zadržite još nekoliko dana nakon festivala, organizatori tvrde da ako prođete ski stazom i Čudesnom šumom – nećete ni znati da se festival ikada i održao!

Karte za MMF moguće je kupiti u pretprodaji na prodajnim mestima Tickets prodajne mreže i na samom ulazu na festival. Cena karte iznosi 700 dinara, a ulaz za decu mlađu od 10 godina je besplatan.

IMG_5054