Novembarski program u niškom Feedback-u

Poznat je novembarski program u niškom klubu Feedback.

U petak, 9. novembra začuće se novi zvuk u gradu! Ko drugi, nego noise pop bend Artan Lili koji, od kada se pojavio na srpskoj sceni, nije prestao da iz pesme u pesmu probija granice alternative. Ovim koncertom oni, zapravo, započinju niz promocija svog novog singla D.E.P.R.A. I to nije slučajno, jer Artan Lili u Nišu uvek izazove stihiju dobrih vibracija i lavinu neverovatno pozitivne energije. Sam frontmen, Bojan Slačala kaže: Nakon rasprodatog prošlog koncerta koji je protekao u sjajnoj atmosferi, svi smo veoma nestrpljivi da ponovo nastupimo u niškom hramu rokenrola.

Nakon uspesnog party-ja na kraju zimske sezone sa gostima Primal Code, iz Italije, i Zhe Pechorin, iz Beograda. Podroom se vraća u Feedback sa prvim eventom u ovoj sezoni. Nastupaju: Milos Ilić, SouthWind i Voker.
Za ljubitelje fantastičnih i virtuoznih tribjuta stiže RHCP Real Tribute – iz Brazila! Nastupiće 14. novembra, a iza ove četvorke stoji hiljade pređenih kilometara, 800 nastupa širom sveta i već jedan u Nišu, prošle sezone, koji je u rekordnom roku rasprodat!

Bend koji će 16. novembra nastupiti u Feedback-u ne treba posebno najavljiti, dovoljno je reći tri magične reči: Kanda kodža i Nebojša!

U ostatku novembra očekuju vas: Unnatural Selection i jedan specijalan ivent za sladokusce: elektro-avangard soirée u nedelju, 20. Novembra sa izvođačima Pt Tearpalm, DreDDup i Brain!

Za ljubitelje žestokog gitarskog i ritmičnog zvuka tu je Sttutgart Online koji predstavljaju novi spot za pesmu Ako se ikada zapitaš.

Odmah sutradan, po drugi put u ovoj sezoni desiće se i neprikosnoveni ugođaj za ljubitelje elektronskog zvuka u organizaciji rezident didžejeva kluba: Roots Alternative koji predstavljaju goste iz Berlina: Schiffbruch!

Završnicu meseca obeležiće još dve izvanredne svirke: gošće Žen, četvoročlani audio-vizuelni bend iz Zagreba. Žen uigrano razbija rodne stereotipe i povezuje granice audio i vizuelne umetnosti, izazivajući putovanja putem vokalne harmonizacije potopljene u progresivnu simbiozu gitare, basa, bubnjeva i sintisajzera.

Na kraju novembra duplom svirkom: Šajzerbiterlemon i Vizelj – aktuelni momci iz BIGZa dolaze da nam zabibere ovaj mesec!

Za više informacija pratite Facebook stranicu kluba.

IMG_0244