Northern Revival, LouD, Sex Machina i Rattlesnake u petak u Festu

Bendovi Northern Revival, LouD, Sex Machina i Rattlesnake nastupiće u petak, 3. maja, u zemunskom klubu Fest.

Northern Revival je stoner/heavy rock/sludge bend iz Novog Sada koji je u januaru objavio svoje treće studijsko izdanje  pod nazivom Electric Power Supply za dve izdavačke kuće. Domaći Librarion Records je EP objavio na kasetama, a za digitalnu distribuciju pobrinula se međunarodna izdavačka kuća 1001Stoned. Tim povodom bend je u februaru krenuo na Electric Tour 2019, a naredna stanica je upravo klub Fest gde će promovisati ovo izdanje.

LouD je osnovan početkom aprila 2010. godine od strane gitariste Đorđa Feština i mladog perspektivnog bubnjara Nemanje Tanaskovića. Ideja je bila da se osnuje bend koji bi bio kombinacija stoner rock rifova, energije metala i southern blues-rock senzibiliteta. Bend LouD je jedan od nekolicine naših bendova stoner-metal žanra i kao takav kupi simpatije publike širom regiona.

Sex Machina je beogradski bend oformljen krajem 2017. godine koji ste mogli da čujete na svirkama u Festu i Kuglašu. Ideja je bila da se napravi autorski bend i da se sublimiraju različiti muzički uticaji pod kojima su članovi benda muzički stasavali. Grupa je fokusirana na snimanje studijskog materijala. U Festu će biti predstavljen autorski rad, uz nekoliko cover-a koji ilustruju umetničke uzore po pitanju izraza i zvuka.

Rattlesnake je novooformljeni sastav iskusnih muzičara sa beogradske rokenrol scene. Bend će se publici predstaviti obradama najvećih rokenrol i heavy hitova, a album koji će činiti autorske pesme najavljuju za jesen.

Početak događaja najavljen je za 21 čas, a ulaznice po ceni od 300 dinara možete nabaviti na ulazu u klub.

IMG_88982