Nikola Vranjković u klubu Fest krajem oktobra

Kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor Nikola Vranjković nastupiće u klubu Fest u Zemunu u petak, 25. oktobra.

Nikola Vranjković je više od jedne decenije bio ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out. Njegov prvi samostalni album Za ovde ili za poneti izašao je 2001. godine, a posle raspada matičnog benda objavio je album Bremeplov i dvostruki album Veronautika.

Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna – u pitanju je poseban fenomen koji na različite načine traje više od dvadeset pet godina. Album Veronautika je po glasovima slušalaca Radio Beograda 202 proglašen za najbolji album prošle godine. Nikola Vranjković dobio je i nagradu Strune od svetla, koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici.

Nakon velikog broja uspešnih nastupa u toku 2018. godine, fantastičnog rasprodatog koncerta u Kombank dvorani i izuzetno uspešne 2019. godine, Nikola Vranjković ponovo dolazi u klub Fest u Zemunu. Uz Vranjkovića nastupa i sastav u kome su bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijaturu.

Koncert u klubu Fest bio je najavljen za dan kasnije, ali je zbog svirki koje se 18. i 26. oktobra održavaju za Koju iz Discipline kičme Nikola rešio da datum svog nastupa pomeri. Pozivamo vas da svojim prisustvom date podršku velikom autoru i muzičaru, napisao je na društvenim mrežama.

Ulaznice za ovaj događaj možete nabaviti u klubu Fest i u Felix Shop-u po ceni od 800 dinara do 20. oktobra, od kada će cena ulaznice iznositi 1000 dinara. Početak koncerta najavljen je za 22 časa.