Nikola Vranjković svira dupli koncert u niškom Feedback-u

Jedan od najaktuelnijih domaćih rokenrol izvođača, Nikola Vranjković, nastupiće u niškom klubu Feedback u četvrtak, 5. i u petak, 6. marta.

Ključna autorska ličnost kultnog beogradskog benda Block Out, Nikola Vranjković, do sada je objavio samostalno debi Za ovde ili za poneti iz 2001. godine. Nakon raspada matičnog benda, objavio je mini album Bremeplov. U novembru 2017. godine objavljuje dupli album Veronautika, koji je u velikom broju medija glasovima publike i novinara proglašen albumom godine. Njegova pozicija na sceni je nezavisna i samostalna – u pitanju je poseban fenomen koji na ovaj ili onaj način traje preko dvadeset i pet godina, kao nesvakidašnji primer povezanosti umetnika i verne publike mimo svih trendova.

Nikola Vranjković dobitnik je nagrade Strune od svetla, koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok muzici. Uz Nikolu Vranjkovića, na koncertu u Nišu nastupiće i sastav u kome su: bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Pretprodaja ulaznica za koncert počela je 1. februara i prodaja će se vršiti na zvaničnim prodajnim mestima kluba Feedback, u Galileo Tours-u i Vintage Shop-u. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 800 dinara, a početak je zakazan za 22 časa.

IMG_4296-Edit