Nikola Vranjković sutra u Kombank dvorani

Tradicionalni prednovogodišnji koncert Nikole Vranjkovića biće održan u nedelju, 22. decembra, u Kombank dvorani u Beogradu.

Proteklih godinu dana Nikola Vranjković i njegov bend proveli su nastupajući na velikom broju samostalnih koncerata i festivala širom zemlje i regiona, a sada će se ponovo popeti na pozornicu Kombank dvorane, u kojoj su prvi put svirali prošlog decembra.

Prošle godine smo prvi put naš tradicionalni decembarski koncert preselili u veći prostor, što se pokazalo kao pun pogodak. Nadam se da će i ovaj koncert publici dugo ostati u sećanju, kao što smo mi zapamtili atmosferu sa prethodnog nastupa u Kombank dvorani, rekao je Nikola uoči ovog koncerta.

Nikola Vranjković je kultni beogradski rock autor, pesnik i kompozitor. Više od jedne decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out. Njegov prvi samostalni album Za ovde ili za poneti izašao je 2001. godine, a posle raspada matičnog benda objavio je mini album Bremeplov 2014. godine i dvostruki album Veronautika u novembru 2017. godine, koji je po glasovima slušalaca radija Beograd 202 proglašen za najbolji album te godine.

Uz Vranjkovića, na koncertu u Kombank dvorani nastupiće i sastav u kome su bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, Andrej Mladenović na perkusijama, gitaristi Danilo
Nikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Karte za koncert dostupne su na blagajni Kombank dvorane, preko prodajne preže Tickets.rs ili njihovim prodajnim mestima. Početak događaja zakazan je za 20 časova.