Nick Mason, bubnjar benda Pink Floyd, krajem juna u Beogradu

Nick Mason, bivši bubnjar legendarne engleske rock grupe Pink Floyd, dolazi u Beograd na Svetski dan muzike, 21. juna. On će u Sava centru zajedno sa svojim sadašnjim bendom, Nick Mason’s Saucerful of Secrets, izvesti pesme iz ranog perioda Pink Floyd-a.

Nick Mason’s Saucerful of Secrets je supergrupa nastala 2018. godine nakon izražene Mason-ove želje da na svojoj sledećoj turneji svira rane, psihodelične, radove grupe Pink Floyd, iz vremena dok je gitarista benda još bio Syd Barrett.

Dužnosti pevača i gitariste preuzeo je Gary Kemp, gitarista čuvenog new wave benda Spandau Ballet. Ulogu basiste dobio je Guy Pratt, session basista koji je radio sa mnogim velikanima svetske muzičke scene, kao što su Pink Floyd, Michael Jackson, Gary Moore, Madonna, Tom Jones i Rod Stewart. Drugi gitarista benda je Lee Harris iz benda The Blockheads, a za klavijaturama je Dom Beken.

Nakon nekoliko prvih koncerata koji su prošli sa neverovatno dobrom energijom, najboljim kritikama i reakcijama publike, bend je odlučio da krene na turneju na kojoj su nastavili da rasprodaju koncerte širom sveta.

Ulaznice možete kupiti po ceni od 4900, 4500, 4200, 3800, 2900, 2500 i 2200 dinara preko prodajne mreže tickets.rs, prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i na blagajni Sava centra.