NBG, No Discipline! i Sanitarium sutra u zrenjaninskom Mitraljezu

Kultni oi pank bend NBG nastupiće u subotu, 4. maja, u zrenjaninskom klubu Mitraljez. Kao specijalna podrška ovom sastavu nastupiće lokalni hardkor bend No Discipline i beogradski metal bend Sanitarium.

NBG je iskusan bend koji postoji još od davne 1984. godine. Mnogima je ovo omiljeni Oi! bend koji, uprkos vremenu i godinama, nije izgubio snagu i energiju. Posle nekoliko dužih pauza dobro poznata ekipa ponovo je aktivna. U oktobru prošle godine objavili su kompilaciju 100% NBG pod etiketom Take It Or Leave It Records, koja sadrži 15 udarnih numera sa prva dva albuma uz bonus pesmu Tebe vole blokovi.

No Discipline! je strit pank/hardkor bend koji je nastao 2012. godine u Zrenjaninu. Postava se često menjala, a od 2014. godine bave se autorskim radom, no, i dalje nose etiketu generacije mlađih bendova.

Sanitarium je alternativni metal bend koji stvara autorske pesme i promoviše ih na svirkama širom Srbije. Početkom marta ekipa je predstavila novi singl pod nazivom Režim, a zatim i proslavila treći rođendan benda beogradskim koncertom.

Početak koncerta zakazan je za 22 časa, a ulaznice po ceni od 300 dinara možete kupiti na ulazu u koncertni prostor.

IMG_6538