Naxatras u Novom Sadu

Grčki hard psychedelic rock sastav Naxatras nastupiće 21. septembra u klubu Quarter u Novom Sadu. Specijalni domaćini na ovom koncertu biće beogradski psychedelic/noise/sludge/stoner/doom sastav Hill.

Naxatras je bend koji je nastao 2012. godine i za vrlo kratko vreme uspeo da izbori svoje mesto na međunarodnoj sceni i dosegne visoko kotiran status kao i jaku bazu fanova. Neverovatna mešavina stilova od koje su Naxatras napravili svoj upečatljiv zvuk proteže se od starog psihodeličnog roka, pa sve do najmodernijeg stoner, rok pa i postrok zvuka. Recenzije njihovih nastupa su prepune emitivnih izjava novinara, koji najčešće koriste rečenicu: najbolji lajv nastup kojem sam prisustvovao u proteklih nekoliko godina.

Hill je duo, osnovan u Beogradu 2015. godine. Čine ga Darko Marinković (bubnjevi) i Aleksandar Apostolovski (bas i sintisajzeri). Muzika koju stvaraju temelji se na stoner i sludge zvuku sa primesama noise, drone i psychedelic momenata. Iza sebe imaju nekoliko nastupa od kojih su najznačajniji oni sa beogradskim bendom Consecration i sastavom Egypt.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti nas vim prodajnim mestima GigsTixa, kao i u Mungos shopu, po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 800 dinara.

NAXATRAS band2 (1)