Navy ne obećava sutra promoviše album prvenac u Elektropioniru

Beogradski neon pank bend Navy ne obećava održaće promociju debitantskog albuma Novi kult – novi poredak u petak, 15. marta, u beogradskom Elektropioniru. Kao gosti na koncertu nastupiće bendovi Door Window 9 i Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova.

Navy ne obećava je u prethodnih godinu dana širom zemlje svirao materijal sa albuma prvenca na kom se nalazi 14 pesama, a sada je došlo vreme da održe i zvaničnu promociju. Dobro došli na veliku svirku i promociju prvog albuma benda! Pre nekih godinu dana započeli smo rad na snimanju našeg prvenca koji vam ovom prilikom sa ponosom predstavljamo. Imali smo tu čast da produkciju albuma rade Nikola Vranjković i Ivan petrović, a album je prevazišao sva naša očekivanja i zato jedva čekamo da vam ga predstavimo na ovoj svirci gde ćete imati priliku da pokupite svoj primerak albuma besplatno!, poručuju članovi benda.

Door Window 9 je u prethodnom periodu bio veoma aktivan kada su u pitanju nastupi po klubovima. Ovaj mladi tročlani bend počeo je sa radom 2016. godine, a svira rock/heavy indie rock zvuk. Samo neki od njihovih uzora su Jimi HendrixJoy DivisionFoo Fighters… Ovom prilikom promovisaće dva nedavno objavljena singla, koja prate i spotovi. Prvi nosi naziv Eastern, a drugi Ride Your Mind.

Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova je beogradski new wave/alternative rock bend. Šestorica običnih momaka čine srž ovog neobičnog benda, ne samo genijalnog imena, već i dobrog autorskog repertoara. Bend je pretprošle godine nastupio na BARF-u, te osvojio nagradu publike, što ih je dalje plasiralo u polufinale prošlogodišnje Zaječarske gitarijade.

Početak događaja zakazan je za 21 čas, a ulaznice po ceni od 300 dinara možete nabaviti na ulazu u klub.

IMG_3567