My Baby se u novembru vraćaju u Beograd

Amsterdamska koncertna atrakcija My Baby nastupiće u subotu, 17. novembra, u Domu omladine Beograda.

My Baby predstavlja novi album u oktobru i sprema se za još jednu evropsku turneju. Nije trebalo dugo amsterdamskom hipnotičkom bluz trance triju da pokori svet svojom muzikom. Njihov močvarni bluz i fankom inspirisani zvuk spreman je da na vas pusti tešku čaroliju i učini da plešete do ranih jutarnjih časova. Svojim trećim studijskim izdanjem Prehystoric Rhythm, holandski brat i sestra Sheik na bubnjevima i Cato van Dijck na vokalu i novozelandski gitarista Daniel daFreez Johnston uspeli su da rasprodaju dve evropske klupske turneje, a nastupali su na mnogim velikim festivalima širom sveta. Ove godine postali su prvi izvođači koji su bili hedlajneri i na Eurosonicu i na Noorderslagu, zbog čega su imali i pojavljivanje na nacionalnoj holandskoj televiziji.

Kako su najavili, njihovo četvrto studijsko izdanje trebalo bi da bude objavljeno ove jeseni, tačnije u oktobru. Pored toga, ponovo će se otisnuti ne evropsku turneju gde će promovisati nove pesme, a publika u Beogradu biće privilegovana da među prvima čuje nove stvari iz njihove laboratorije.

Cena ulaznice do 16. novembra iznosi 1000 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 1200 dinara. Prodajna mesta su Eventim, GigsTix, DD Tickets, Alternative Bar Low i Felix Shop. Rezervacija ulaznica moguća je putem mejla office@rocksvirke.com, a u mejlu je potrebno napisati ime i prezime i kontakt telefon.

IMG_6978