Muzički program Go2 Halloween maskenbala

Još četiri dana je ostalo do Go2 Halloween maskenbala, najveće žurke maskiranih u Srbiji!

Kao što smo već najavili, deveti Go2 Halloween maskenbal inspirisan je Danteovom Božanstvenom komedijom, a održaće se u jednom od najboljih underground klubova – Drugestore Beograd (Pakao), Fabrici (Raj) sa predvorjem Pakla (Čistilište) kao Secret garden, dvorištu između ova dva fantastična prostora, 29.10.2016.

Veličanstveni scenografski prikaz Božanstvene komedije ispratiće tri muzičke celine – tech house/techno, komercijalni house/pop i hip hop/r’n’b, na čak tri stejdža – Pakao, Limb i Raj. U okviru najvećeg, paklenog stejdža u Drugstore-u, nastupiće Uto Karem, italijanski DJ i producent ujedno i glavna zvezda maskenbala, a njemu će se na bini pridružiti ekipa DJ-eva poznata beogradskoj publici- Alternativa (Nemax Jackmill & Kristijan Petrovski), Kristijan Molnar, SMT#NG, ZWEIN.

stage-pakao-svi-1080x1080px

Takođe, u sklopu Pakla, odnosno Drugstore-a, na manjem stejdžu- Limb, muziku će za vas puštati jedan od članova sastava Bad CopyBdat Džutim Timbe, a nakon njega Cherry on Top dvojac DJ Ike & Lea Davogić i domaći predstavnici najslušanijeg online radija u region NULA radio- DJ Iron & Rebel B.

limb

Reprezentativci anđeoskih zvukova u oviru rajskog stejdža biće Danijel Čehranov, gospođica DEE, Dušan DOOSHAN Topalović i Oysha, DJ koji je ispratio svaku fazu Go2 Halloween maskenbala i ovo će mu biti deveti nastup u okviru žurke.

raj-svi-1080x1080px

Ulaznice po ceni od 1000 dinara možete kupiti u Mikser House-u, svim Eventim i GigsTix prodajnim mestima ili online.

Četiri dana vam je ostalo da odlučite u kom ste krugu!