MTA Promotions Final Show afterparty u klubu Ego

Beogradska koncertna organizacija MTA Promotions organizuje i afterparty nakon najavljenog koncerta tri hardcore sastava u klubu Elektropionir.

Najavljeno, ispunjeno. Pomenuli su iz MTA ekipe svog dugogodišnjeg prijatelja Aleksandera Sejlora a.k.a. DJ Noizy Wilson, te mogućnost neke vrste saradnje na završnom MTA događaju 2018. godine. Konačan deal je pao i tamo gde gruv paklene metal i hardkor svirke stane, nastaviće energični i mračni miksevi koje pripremaju Noizy i internacionala DJ-eva iz Rusije, Italije, Poljske i Srbije, koji se okupljaju za ovu izuzetnu priliku.

Nije prvi put da se rade ovakvi crossover događaji i do sad je takva praksa publiku činila srećnom, jer spoji više različitih ekipa, te ponudi raznovrsnost zabave i kvalitetnih muzičkih sadržaja, a opet sve ukorenjeno u zajedničkom
imenitelju – dubokom alternativnom andergraundu.

Po završetku nosećeg događaja, koncerta masivnih tonova bendova Hardfaced, Blankfile i Violent Chapter u Elektropioniru, ekipa željna daljeg provoda produžiće do kluba Ego i nastaviti đusku, iste energije, samo u drugom ruhu. Da budemo precizni: od melodičnog drum n bass-a, preko žestokog dubstepa do trippy breakbeat/garage zvukova, kako najavljuju pomenuti domaćini aftera.

Ulaz na party sa Noizy-jem i ekipom će biti otvoren od ponoći i naplaćivaće se 300 dinara, ali oni koji pokažu kartu sa koncerta Hardfaced, Blankfile i Violent Chapter moći će da uđu besplatno. Eto još jednog razloga da to veče budete deo MTA finala – dođete prvo na metal i hardkor, pa posle na basivni after.

46636038_10213075080808694_3917091889999773696_n