Mother’s Cake premijerno u Atom Akademiji

Energični austrijski psych/prog trio Mother’s Cake nastupiće 10. aprila 2018. godine u klubu Atom Akademija.

Mother’s Cake je osnovan 2008. godine u malom mestu u tirolskim Alpima. Godine 2010. pobedili su na Local Heros takmičenju demo bendova u Austriji, što im je donelo mogućnost nastupa na završnom takmičenju u Mađarskoj gde su učestvovali mnogi evropski bendovi, a na kojem je sastav Mother’s Cake osvojio drugo mesto.

Debitantski album Creation’s Finest objavili su 2012. godine, a godinu dana kasnije dobili su Best Newcomer Award u Austriji. Tri godine kasnije usledila je nova ploča Love The Filth, a između ova dva studijska izdanja, 2014. su predstavili live album Off The Beaten Track. Ove ploče su utemeljile put onome što predstavlja njihovo najbolje izdanje u karijeri No Rhyme No Reason, objavljeno krajem januara prošle godine.

Početak nastupa zakazan je za 21 čas. Ulaznice možete kupiti po promotivnoj ceni od 500 dinara, na prodajnim mestima Eventima, GigsTixa, DD Ticketsa, kafeu Zbornica, Felix Shopu, TC Sremska, kao i u klubu Atom Akademija. Regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 600 dinara, a na sam dan za ulaznicu je potrebno izdvojiti 700 dinara.

FOTO Michael Dengler
FOTO Michael Dengler