Mortal Kombat najavili pet nastupa

Beogradski pank/metal bend Mortal Kombat, nakon nastupa u Novom Sadu i Požarevcu, nastavlja sa nastupima u zemlji i regionu i promovisanjem aktuelnog albuma Besprekorna pobeda, dok će za naslovnu pesmu albuma Devedesete kroz par dana biti objavljen i spot. U intervjuu koji je Miloš Kričković dao za naš sajt navedeno je da se snimanju tog spota članovi benda veoma raduju.

Prvi u nizu nastupa održaće se u Boru, u klubu Darkwood, gde su poslednji put nastupali pre godinu dana. Ovaj nastup zakazan je za 20. januar 9u 21 čas. Ulaznice će posetioci moći da kupe isključivo ispred koncertnog prostora, a cena ulaznice iznosiće 300 dinara. Gosti na ovom koncertu su bend H.C.Z. iz Zaječara.

Drugi nastup, samo dan kasnije, održaće se u Pirotu, u Omladinskom kulturnom centru. Planirani početak zakazan je za 20 časova, cena ulaznice će takođe iznositi 300 dinara i biće dostupne isključivo na veče koncerta.

Sledeći nastup biće održan u Pančevu, u Apolo dvorani. Ovaj nastup smo već najavili na sajtu, a gosti na njemu biće beogradsko-ćićevački bend Jorgovani.

U prvim danima meseca februara bend ide za Hrvatsku gde će održati nastupe u Puli i Zagrebu.

Nastup u Puli održaće se 3. februara, a taj nastup nosi naziv Me(n)talni kupus. Na ovom nastupu pridružiće im se bendovi Piknik, Horor Piknik, kao i bend koji će nastupiti nakon osam godina, Po’ metra crijeva. Karte su u pretprodaji od 9. januara, a cena će iznositi 60 kuna. Očekuje se da će nastup u klubu Uljanik početi u 22 časa.

Dan kasnije bend će nastupiti u prestonici Hrvatske, u Zagrebu, u klubu KSET. Više informacija o ceni i prodaji karata, kao i o eventualnim gostima očekuje se uskoro.

img_3113-copy