Mobi Dick u Hangaru

2000Late ekipa je svojim prijateljima, braćom i kumovima priredila najbolji provod do sada i to za Novu Godinu! Svi koji dođu 31. decembra u Hangar dočekaće novu 2017. uz najveće hitove ranih dvehiljaditih, koje će im puštati naveliko hvaljeni duo Eva Škorić i Matija Ilić, uz pojačanje specijalnog gosta, Srđana Čolića, poznatijeg kao Moby Dick!

Sigurno ste primetili da je retro stalno u modi i da se neki trendovi iz pređašnjih dekada vraćaju na velika vrata. Muzika, nakit i odeća poput popularnih čoker ogrlica, majica do pupka, maskirnih pantalona, kariranih košulja, šljokica, samo su neka od obeležja s početka novog milenijuma i ranih dvehiljaditih.

Upravo taj momenat retrospektive i povratka mode inspirisao je Evu Škorić i Matiju Ilić da krajem 2015. iskopaju svoje stare CD-ove, preslišaju se gradiva iz tada popularne strane ali i domaće pop i zabavne muzike i osnuju 2000Late  – platformu već poznatih žurki hitova spomenute muzičke ere koje se održavaju jednom mesečno u beogradskom klubu DOT.

Pošto je ovaj DJ dvojac skoro obeležio godišnjicu svog postojanja, odlučili su da taj uspeh proslave sa svojim obožavaocima jednom velikom žurkom sa specijalnim gostom Srđanom Čolićem poznatijim kao Moby Dick 31. decembra u klubu Hangar kod Luke Beograd, gde će publika moći da uživa u nekoliko najvećih hitova nekadašnje grupe Moby Dick u Srđanovoj izvedbi.

Karte su dostupne na svim Eventim i GigsTix prodajnim mestima ili online po promotivnim cenama od 500 dinara za parter, odnosno 800 dinara za VIP. Uz VIP karte gosti mogu rezervisati sto putem slanja poruke Fejsbuk stranici 2000Late, dok parter ulaznice ne podrazumevaju tu mogućnost pa se preporučuje da dodjete na vreme i obezbedite sebi sto.

Za više informacija kliknite ovde.

2000-late-nye-mobi-dik-1200x628