Methedras, Contaminated Mind i Unchained sutra u DRUM-u

Italijanski thrash metalci Methedras, uz podršku mladih beogradskih bendova Unchained i Contaminated Mind, održaće koncert u beogradskom klubu DRUM u ponedeljak, 20. novembra.

Methredas je thrash metal bend iz Milana/Begrama koji je nastao 1996. godine. Svoju muziku opisuju kao energični death/thrash metal, a do sada su objavili četiri albuma.

Beogradska publika će imati priliku da čuje numere iz cele dosadašnje karijere benda, sa akcentom na i dalje aktuelno izdanje iz 2014. godine, pod nazivom System subversion. Sastav  publici u Beogradu najavljuje energičan i beskompromisan metal nastup. Methedras će dan pre nastupati u Novom Sadu, u klubu Dvorište.

Bend Contaminated Mind će na ovom nastupu po poslednji put izaći na binu u do sada poslednjoj postavi jer će ovo biti oproštajni nastup pevača benda, Nikole Simonovića.

Ulaz će biti otvoren u 20 časova, u 20:30 na scenu će stupiti Unchained, od 21:15 nastupiće Contaminated Mind, dok će Methedras nastup otpočeti u 22:15 i isti završiti u ponoć.

Cena karte za ovaj koncert iznosi 250 dinara i možete je kupiti na ulazu u klub.

IMG_0414-(Copy) (Copy)