Methadone Skies, Wolfram i Stonebride u Gerila baru

Temišvarski psychedelic/progressive/stoner rock/metal bend Methadone Skies,  novosadski acid metal bend Wolfram i zagrebački rok sastav Stonebride nastupiće u subotu, 24. februara, u novosadskom Gerila baru.

Methadone Skies su formirani kao trio 2009. godine, kao skupina ljudi koji počinju da otkrivaju zajedničku strast ka muzici. Ubrzo su se oslobodili žanrovskog okova i krenuli u potpuno neistražen kreativni teren. Bend je najviše inspiracije za svoju muziku preuzeo iz psychedelic, stoner, progressive, doom, pop i shoegaze uticaja.

Wolfram je novosadskoj publici dobro poznati bend koji je pored stoner, electro, psychedelic i metal muzike u poslednje vreme počeo da svoju muziku prožima i etno uticajima. Bend koji će posle ovog koncerta izaći na mini evropsku turneju i izbaciti EP izdanje, prvo na srpskom jeziku, prirediće vam još jednu odličnu svirku svojim karakterističnim nastupom i energijom.

Stonebride se vraćaju u Novi Sad! U susret novom materijalu, mini albumu koji će uskoro biti objavljen, te pred odlazak na novu evropsku turneju, brojimo sitno do povratka ove zagrebačke heavy rock/doom pop/alternative prog psych mašine, koja po prvi put stiže na daske Gerile.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti u Gerila baru po ceni od 300 dinara, dok će cena ulaza na veče koncerta iznositi 400 dinara. Početak koncerta zakazan je za 21 čas.

DSC_5187s (Copy)