Massimo Savić na turneji po Srbiji

Miljenik domaće publike, Massimo Savić, održaće tradicionalni koncert u Sava centru, u petak, 22. decembra. Ovaj nastup će biti vrhunac turneje po Srbiji koja obuhvata još tri koncerta, i to nastupe u Nišu, Čačku i Kragujevcu.

Prvi u nizu je Niš, u kojem će publika imati priliku da čuje Massima u petak, 24. novembra, u Domu vojske. Početak koncerta je zakazan za 20 časova, a ulaznice za isti možete nabaviti na sajtu Eventima, po ceni od 1200 i 1500 dinara.

Koncert u Čačku će biti održan narednog dana, u subotu, 25. novembra, u čačanskom Domu kulture. Početak koncerta je zakazan za 20 časova, a ulaznice za njega su rasprodate. 

Kragujevčani će imati priliku da čuju Massima u nedelju, 26. novembra, te u ponedeljak 27. novembra, u kragujevačkom Pozorištu za decu. Oba koncerta će početi u 20 časova. Ulaznice za oba dana su rasprodate.

Jako se radujem Sava centru, ali isto toliko i fantastičnim muzičkim putovanjima sa Nišlijama, Čačanima i Kragujevčanima, kaže Massimo. A ova putovanja se pamte i prepričavaju. Svaki Massimov koncert je poseban i inovativan događaj koji pomiče granice, kako kreativne tako i produkcijske. Nove pesme i koncerti, s naglaskom na vrhunski nivo muziciranja, uvek su bili Massimov podsticaj da potraži neke nove maksimume i ispiše još uspešnija poglavlja u biografiji.

Početak nastupa u beogradskom Sava centru zakazan je za 20 časova. Ulaznice za ovaj koncert možete da nabavite na svim prodajnim mestima Eventima, po ceni od 1900, 2400 i 2700 dinara.

IMG_8127-(Copy) (Copy)