Martin Garrix pridružiće se Davidu Guetti za istorijsko finale Exita!

U čast osvajanja aktuelne titule za Najbolji evropski veliki festival EXIT ove godine priređuje publici veliko finale i žurku koja će nadmašiti sve dosadašnje! Nastupe u završnoj noći EXIT festivala, u nedelju 15. jula, potvrdili su neki od najmoćnijih izvođača na planeti kao što su najveći svetski hitmejker David Guetta na glavnoj bini i vodeća tehno zvezda Nina Kraviz na mts Dance Areni!

Ipak, ovakva žurka nije mogla da promakne zvanično prvoplasiranom DJ-u sveta, Martinu Garrixu, koji je rešio da nakon nastupa na ceremoniji zatvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu uveliča i žurku zatvaranja Najboljeg evropskog festivala i na Petrovaradinsku tvrđavu donese svoj spektakularni šou!

Tako će na glavnoj bini Exita nastupiti dvojica najpopularnijih svetskih DJ-eva, što će ove godine biti slučaj samo na Exit-u i Tomorrowland-u, i to dok planetom haraju njihova dva zajednička hit singla, Like I Do i velika himna So Far Away, a svetski mediji pišu da se sprema i treća saradnja, čija će premijera možda biti upravo na Tvrđavi!

U prodaji su ulaznice za EXIT festival po promotivnoj ceni sa 55% popusta, za 6990 dinara, a uskoro počinje i 4+1 prodajna akcija. U ovoj ponudi, koja će biti dostupna već sledeće nedelje, društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon.  Ulaznice se prodaju putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do EXIT festivala.

Martin Garrix