Manivi na drugom danu otvaranja nove sezone kluba Stari Bitef – Soul Society

U okviru druge, subotnje večeri otvaranja koncertne sezone u klubu Soul Society – Stari Bitef, imaćete priliku i zadovoljstvo da uživate u celovečernjem nastupu jazz/soul grupe Manivi koju predvodi senzibilna, jedna i neponovljiva, vokalistkinja i instrumentalistkinja Ivana Vukmirović.

Ivana Vukmirovic je jazz/soul kantautorka iz Beograda. 2016. godine je objavila album prvenac Manivi, pod okriljem renomirane izdavačke kuće Lampshade media. Album se sastoji od devet numera na engleskom jeziku koje su u studiju uživo odsvirane. Kolaboracija sa vrsnim džez/soul muzičarima, kompatibilnim u muzičkom senzibilitetu, donela je ovom albumu raznolikost i nesvakidašnju lepotu. Ta interakcija se poput magije prenosi na publiku i to je i razlog zašto se za Manivi uvek traži karta više i uvek ponovo dolazi na njihove nastupe.

Bend Manivi čine neki od najeminentnijih muzičara u regionu: Peđa Milutinović za bubnjevima, Dragan Ćalina na klavijaturama i Dejan Antović na bas gitari. Manivi piše o socijalnim temama, o pritisku modernog doba, kao i o ljubavi i intimnosti. Njena muzika je mešavina pop zvuka, soul/funk-a sa primesama modernog jazz-a.

Početak događaja zakazan je za 21 čas i 30 minuta, a cena ulaznice iznosi 300 dinara. Ulaznicu možete nabaviti na ulazu u klub.

42108004_1930398633709797_5845055941275287552_n