Mando Diao donose energiju, vatru i strast u Halu sportova Ranko Žeravica

Švedska indi rok grupa Mando Diao nastupiće po prvi put u Beogradu u petak, 7. decembra tekuće godine, u Hali sportova Ranko Žeravica.

Energija. Dosta vatre. Sve je u strasti, izjavili su svojevremeno Mando Diao i time možda najbolje opisali šta donose u Halu sportova ovog decembra – to je bend čiji zvuk i energija ne mogu da vas ne pokrenu!

Mando Diao su počeli da stvaraju 1999. godine, i za 19 godina postojanja snimili su 8 studijskih albuma. Već prvo izdanje Bring ‘Em In sa početka dvehiljaditih ih je probilo na sceni zemlje iz koje potiču, a čija je muzička reputacija bez premca, ali svaki sledeći album značajno im je povećavao popularnost na internacionalnoj sceni. Njihov stil uobličen u garažni rok/pop/indi zvuk i fantastična energija na živim nastupima bili su vrlo brzo prepoznati.

 Veliku popularnost na ovim prostorima stekli su nakon izlaska albuma Give Me Fire! 2009. godine i hitova bez kojih nije mogao da se zamisli dobar provod – Dance With Somebody i Gloria. Njihov nastup na Exit festivalu naredne godine ostavio je jak utisak na fanove u Srbiji, mnogi su se složili da je Mando Diao jedan od najboljih bendova savremene rok scene.

Prošle godine izbacili su album Good Times koji je napravio odličan balans između te dve struje koje su vodile ovaj bend, između njihovog originalnog, starog zvuka i onog kojem su stremili poslednjih nekoliko godina. U okviru promocije ovog izdanja, Mando Diao će prvi put nastupiti i u Beogradu.

Ulaznice po cenama od 2300 dinara za parter i 2700 dinara za VIP zonu, tačnije sedenje u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventim-a kao i online na www.eventim.rs.

Mando Diao_1