Lagana Sreda večeras promoviše prvi singl i spot

Beogradski rokenrol sastav Lagana Sreda će u sredu, 4. aprila, u pabu Nula 5 održati koncertnu promociju svog novog spota za pesmu Ne razumem, a podrška na ovom nastupu biće bend Aleja velikana.

Lagana Sreda je mladi autorski rokenrol trio koji radi i stvara na teritoriji prestonice, iako su njegovi članovi iz tri različita dela zemlje. Kako kažu, Leskovac, Arilje i Loznica čine Bermudski trougao u kome je ovaj trio nastao. Članovi benda su Stefan Niketić, u ulozi vokala i gitariste, zatim Filip Janić na bas gitari i Miloš Reljić za bubnjevima.

Njihova muzika našla se na kompilaciji Uticaji britanske muzike u Srbiji, koju je finansirala Ambasada Velike Britanije. Na prvom Demo festu, održanom u zemunskom klubu Fest, u konkurenciji od preko 30 bendova osvojili su prvu nagradu. Nakon uspešne godine, u 2018. godinu ulaze sa velikim planovima i započinju njihovu realizaciju promocijom prvog singla i spota za pesmu Ne razumem.

Početak svirke je zakazan za 20 časova, kada će nastupiti Aleja Velikana. Sat vremena nakon toga imaćete priliku da vidite spot, a potom i da čujete nastup Lagane Srede.

Lagana Sreda 2