Kurve, SUS i Sv. Pseta sutra u Elektropioniru

Zagrebački bend Kurve će u delu svoje evropske turneje, na kojoj promovišu svoj istoimeni album, nastupiti u petak, 23. novembra, u klubu Elektropionir u Beogradu!

Posle odlične svirke u maju ove godine, Kurve se vraćaju u Beograd. Ovoga puta, bend promoviše svoj novi album, koji nosi ime benda, kao i poslednji digitalni EP, pod nazivom Na Obali Sreće. Album predstavlja kolekciju prethodna 3 digitalna EP izdanja, i prvi fizički nosač zvuka koji je bend izdao, u svojih 6 godina postojanja. Bend je pravo osveženje na pank sceni Balkana, i jasno odskače od ostalih svojim galopirajućim ritmovima, interesantnim i surovim tekstovima, popločanim elementima rokenrol gitare.

Na binu Elektropionira će se takođe to veče popeti i beogradski mornari SUS – već ustanovljeni garažni pank ‘n’ roll bend, koji je prošle godine izbacio vinilno izdanje, album Slepi Putnik koji je izašao za diskografsku kuću Odličan hrčak, a ovo im je prvi nastup na domaćem terenu nakon još jedne evropske turneje na kojoj su ovi slepi putnici bili u septembru.

 Da ceo događaj bude kompletna fešta, na ovoj lučkoj manifestaciji potrudiće se bend Sv. Pseta – mladi instrumentalni dvojac, koji svira fuziju nabijenog bluza, garaže i post punka bez suludih kompromisa. Bend je zvanično krenuo sa radom 2017. godine, ali su članovi benda ispekli zanat u mnoštvu bendova u ranijem periodu.

Početak koncerta je najavljen za 21 časa ulaznice možete kupiti na ulazu po ceni od 300 dinara.

41810152_1835590806519492_106667978107387904_o