Thievery Corporation krajem juna na Tašu

Vrhunska svetska muzička atrakcija Thievery Corporation održaće veliki letnji koncert na beogradskom stadionu Tašmajdan, 26. juna tekuće godine.

Beograđane očekuje istinski zvučni i rasplesani spektakl moćne, mnogoljudne live postave benda Thievery Corporation, čiji je osnivač, producentski i autorski duo Rob Garza i Eric Hilton, zaslužan za nastanak čitavog podžanra elektronske muzike oplemenjene upotrebom regea, daba, hip-hopa, downtempa, indijskog trip-hopa i bosa nove. Te uplive možemo uočiti u pesmama The Richest Man In Babylon, Sweet TidesLebanese Blonde, Until the Morning, Letter To the Editor…

U svetu muzike američki Thievery Corporation je fenomen za sebe. Kako drugačije objasniti planetarno uspešnu karijeru bez radijskih hitova, visokobudžetnih spotova i podrške velikih diskografskih kuća, a opet sa koncertima širom sveta, uz hedlajnerske nastupe na mega festivalima kao što su Coachella i Lollapalooza, kao i milionskim tiražima albuma i pregledima na Jutjubu?

Ponekad ljudi pretpostave da će to biti neki chill out, hotel loungey vibe. Ali onda kad dođu na naš nastup u stvarnosti i dobiju nešto što poseduje energičnost i intenzitet. Nešto što ima dosta energije, objašnjava Garza koncertnu privlačnost i moć Thievery-ija.

Ulaznica za koncert benda Thievery Corporation u pretprodaji košta 2000 dinara, odvojeni su parter i tribine, a karte možete nabaviti putem Tickets prodajne mreže. Početak događaja zakazan je za 20 časova i 30 minuta.