Kolja u maju u Kragujevcu i Užicu

Muzičar Nikola Pejaković Kolja u maju nastupa u Kragujevcu i Užicu. Nastup u Kragujevcu biće održan u četvrtak, 16. maja, u bašti Doma omladine Kragujevca, dok će u Užicu nastupiti po prvi put u subotu, 18. maja, u Gradskom kulturnom centru.

Protekle zime gitarista i pevač Kolja je održao tri rasprodata koncerta u Beogradu, u Kombank dvorani i klubu Fest i potom u Novom Sadu u Studiju M, a sada su na redu prolećne svirke u Kragujevcu i Užicu, gde nastavlja promociju albuma 4 Prsta, uz podršku gitariste i producenta Voje Aralice, klavijaturiste Ivana Aleksijevića Pančevca, kontrabasiste Milana Pavkovića i bubnjara Duce Ivaniševića.

Užički heroin je bio objavljen na prvom albumu Mama, nemoj plakati iz 2001. godine i brzo je postao jedna od najprepoznatljivijih Koljinih stvari, koju fanovi i dalje različito iščitavaju, dok publika grleno peva refren na svakom njegovom koncertu. Užicu se Kolja vratio i na novom albumu 4 Prsta u pesmi Svaku noć je isti mrak i stihovima:

Ulice su pune blata
A blato mrtvih ptica
Svako gleda svoje dupe
Odavde do Užica.

Ulaznice za koncert u Kragujevcu možete nabaviti po ceni od 1000 dinara na blagajni Doma omladine. Ukoliko ne budu rasprodate, cena ulaznice na ulazu u koncertni prostor biće 1200 dinara. Početak događaja zakazan je za 21 čas.

Ulaznice za koncert u Užicu možete nabaviti po ceni od 800 dinara na blagajni GKC-a. Ukoliko ne budu rasprodate, cena ulaznice na ulazu u koncertni prostor biće 1000 dinara. Početak događaja zakazan je za 21 čas,

IMG_6436