Kobold promoviše album Masterpace u Garaži

U subotu, 29. februara, u beogradskom klubu Garaža speed metal bend Kobold će održati veliku beogradsku promociju svog drugog studijskog albuma – Masterpace. Uz Kobold će, kao gosti na koncertu, nastupiti i bendovi Amor’s Arrows i Wicked Ways.

Kobold je dobro poznati beogradski speed metal power trio osnovan 2015. godine, koji čine Elio Rigonat, Marko Stefanović i Stefan Stanojević. Bend je do sada objavio dva EP-a i dva studijska albuma. Kobold je svirao širom Srbije i van nje u preko 50 navrata, ali se sve uvek vraća na prapočetak. Ovom prilikom, Kobold će u svom gradu predstaviti u punom svetlu svoje drugo LP izdanje Masterpace.

Amor’s Arrows su veteranski power metal bend iz Sremske Mitrovice osnovan 2009. godine. Promenili su tri imena, Betelgez, Night SIlent i na kraju Amor’s Arrows. Kroz bend je prošlo mnogo članova, a do dan danas imaju jedan studio album.

Wicked Ways je beogradski thrash metal bend nastao od bivših članova benda Stygian Flames. Za razliku od svog prethodnika, Wicked Ways se bavi isključivo autorskim radom. Do sada imaju veliki broj svirki iza sebe i EP u powerthrash metal stilu. Bend trenutno radi na novom autorskom materijalu.

Ovaj koncert biće humanitarnog karaktera i sav novac od ulaznica i donacija biće doniran Igoru Milinkoviću kao pomoć u njegovoj borbi protiv raka. Za donacije preko 300 dinara dobićete i CD benda kao poklon, a za donacije preko 500 dinara dobićete dva različita CD-a.

Vrata kluba biće otvorena u 20 časova, Wicked Ways će otpočeti svoj nastup u 21 čas i 15 minuta, Amor’s Arrows u 22 časa, a Kobold u 22 časa i 45 minuta.

Karte ćete moći da kupite na ulazu u klub po ceni od 250 dinara.