KKN unplugged premijerno u Kombank dvorani!

Kultni rok bend Kanda, Kodža i Nebojša prvi put u karijeri održaće koncert u prestižnoj beogradskoj Kombank dvorani 7. novembra, gde će se predstaviti u posebnoj, unplugged varijanti. KKN će svojim nastupom u nekadašnjem Domu sindikata otvoriti koncertni serijal promoterske kuće Long Play koji nosi naziv Pod maskama, čiji će ostali izvođači uskoro biti objavljeni.

Nakon brojnih standardnih, električnih koncerata posle dosta vremena ćemo se beogradskoj publici predstaviti u aranžmanu prilagođenom akustičnim gitarama. Nastupajući povremeno u unplugged varijanti poslednjih nekoliko godina formirali smo repertoar i zvučno i sadržajno drugačiji od uobičajenih svirki. Vremena su izazovna i zahtevna, isto se odnosi i na prevod naših pesama u akustično sazvučje, ali ne sumnjamo u ispravnost našeg odgovora postavljenim zahtevima, poručuju KKN.

Zahvaljujući jedinstvenoj poetskoj viziji, vrsnim muzičarima koje predvodi osobenim glasom i pojavom Oliver Nektarijević, KKN su se vremenom pokazali kao jedan od ključnih bendova rok scene iz devedesetih, upisavši se u kolektivnu svest kao neočekivani glasnogovornici svoje generacije. KKN su nedavno objavili simbolično nazvani album Popis, iznova snimivši okosnicu svog koncertnog repertoara u novim aranžmanima. Od svojih početaka KKN sa uspehom odgovara na pitanje kakav je rokenrol potreban u našim krajevima – strasan i angažovan, uvek u ljubavi sa publikom.

Ulaznice za koncert KKN, u okviru serijala Long Play – Pod maskama, koštaju 1200, 1500 i 1800 dinara preko mreže Tickets.rs i na blagajni Kombank dvorane. Koncert počinje u 20 časova.