Killers za samo nekoliko sati rasprodali trećinu ulaznica za Exit

Veliko uzbuđenje je zavladalo povodom najave nastupa benda The Killers na nultom danu Exit festivala. Za samo nekoliko sati je rasprodata trećina ulaznica, a najveći red za ulaznice je zabeležila glavna blagajna mreže Gigstix, ispred koje je čekalo nekoliko stotina fanova.

Najveće interesovanje je stiglo van granica Srbije. Najviše zainteresovanih je iz Britanije, s obzirom na to da je u tom delu sveta zakazan samo jedan datum. U pitanju je već rasprodat koncert u Hajd parku, za koji ulaznice na crnom tržištu koštaju i do 700 evra. Veliko interesovanje stiže i iz okolnih zemalja regiona, a najviše iz Hrvatske, Makedonije i Bugarske. Za njima ne zaostaju ni fanovi iz Austrije, Nemačke, Mađarske, pa čak i Rusije.

Više nema u prodaji Get EXITed dodataka po prvoj ceni od 999 dinara, i njihova nova promotivna cena sada iznosi 1.490 dinara, što je 50% niže u odnosu na njihovu finalnu cenu. Specijalni Get EXITed dodatak povlašćena je ulaznica za fanove Exita i važi samo u paru sa kupljenom EXIT ulaznicom, a omogućuje ulaz u parter zonu.

Još uvek možete pronaći po prvim i najpovoljnijim poklon cenama ulaznice za parter od samo 2.990 dinara sa popustom od 50%, te ulaznice za Fan Pit po ceni od 4.990 uz uštedu od 40%. Dostupne su i ulaznice za VIP platformu, identičnu kao za EXIT, po ceni od 12.000 dinara. Ulaznice su u prodaji putem prodajne mreže i sajta Gigstix.com, te u svim većim gradovima u knjižarama Vulkan.

FB_IMG_1488972698887