Kiki Lesendrić i Piloti otvaraju SubBeerni centar

Kiki Lesendrić i Piloti otvoriće svojim koncertom SubBeerni centar u petak, 29. decembra. SubBeerni centar u Cetinjskoj 15 je novo mesto gde će se održavati koncerti poznatih izvođača, ali će vrata biti otvorena i za tribjut i kaver muzičare, kao i za demo bendove.

Drago mi je što ponovo sviramo pred beogradskom publikom u jednom posebnom ambijentu. Dugo nismo svirali u klubu, a takve svirke uvek donose jednu posebnu energiju. Raduje me i što Beograd dobija jedno sjajno mesto za dobar provod uz dobru muziku – naglašava Kiki Lesendrić.

Pesme Pilota obeležile su period u istoriji Jugoslavije, a oni dosledno nastavljaju i dalje da oduševljavaju svojom muzikom i koncertima. Publika će imati priliku da uživa u vanvremenskim hitovima kao što su Kao ptica na mom dlanu, Zaboravljeni, Leto, ali i onim nešto mlađim poput Slučajno, Noć kao iz sna, Manje više i mnoge druge.

Cena ulaznice iznosi 600 dinara i možete je nabaviti u  O.U.R. baru u Beogradskoj 71, kao i u District baru Cetinjskoj 15. Uz ulaznice dobijate dva kupona za Krušovice draft 0.5.

piloti nastup