KBO proslavlja 35 godina postojanja u Božidarcu

Kragujevački pank sastav KBO! će  u petak, 1. decembra, svirati koncert u Božidarcu povodom 35 godina postojanja. Grupa podrške biće bend Scordisci.

KBO! je najstariji aktivni kragujevački bend, koji punih 35 godina, bez prekida, svira, stvara i traje i sa istom energijom i dalje snima nove pesme. Koncert u Beogradu ujedno će biti i promocija novog albuma Prosta proza, dvanaestog po redu studijskog albuma. Paralelno sa novim albumom ovih dana u Nemačkoj je objavljen album koji sadrži kompilaciju pesama od 1982. do 1989. godine, od kojih mnoge nikad nisu ugledale svetlost dana.

Bend Scordisci, nastao je početkom 2014. godine. Krajem te godine snimaju prvi singl, Birdie’s SongNastupali su na brojnim festivalima širom države i održali veliki broj samostalnih koncerata, uz nemali broj gostovanja i otvaranja afirmisanijim bendovima, poput Irish Stew of Sindidun i Orthodox Celts. U pripremi je prvi album benda.

Koncert počinje u 20 časova. Karte možete da nabavite u pretprodaji, po ceni od 400 dinara i u Felix Shopu. Na dan koncerta, karta će koštati 500 dinara.

IMG_5674-(Copy) (Copy)