Kanda kodža i Nebojša sviraju 4 koncerta u okviru novogodišnjih praznika

Legendarni beogradski rokenrol sastav Kanda kodža i Nebojša završava 2018. godinu i otpočinje narednu baš u duhu tempa koncertnih aktivnosti tokom, kako ove, tako i prethodnih godina, te će u narednim danima nastupiti u Smederevu, Novom Sadu, Kragujevcu i Beogradu.

Nastup u Smederevu biće održan večeras, 28. decembra, u klubu Kombinat. Sutra, 29. decembra, KKN nastupaju u novosadskoj knjižari Bulevar Books, dok će za doček 2019. godine nastupiti na Trgu kod krsta u Kragujevcu, uz bendove Čovek bez sluha i LUR. Tradicionalni prvojanuarski koncert će i ove, kao i prethodne godine, biti održan u beogradskom SubBeernom centru.

3. januara 2006. godine svirali smo u klubu Plastik i bio je to prvi od dvadesetak koncerata koje smo odsvirali te godine. Krajem te 2006. odlučili smo da probamo da ponovimo to iskustvo i početkom 2007. Odziv publike je bio takav da smo od tada prvi dan, bolje rečeno prvu noć, svake nove godine provodili na sceni Akademije, potom Gun Club-a, Perona, Mikser House-a… Na samom početku ove godine, tradiciju smo nastavili u Subeernom Centru, a ona se na istom mestu nastavlja i 1.1.2019., poručili su članovi benda.

U sklopu prazničnog raspoloženja, PRIS će najsrećnijoj osobi pokloniti dve ulaznice za koncert, a više o nagradnoj igri možete pronaći u Facebook objavi na našoj stranici.

IMG_9806-(Copy) (Copy)