Kanda kodža i Nebojša beogradskim koncertom na otvorenom promovišu novi album

Grupa Kanda kodža i Nebojša održaće beogradsku koncertnu promociju albuma Uskoro u okviru Light Based Lifeforms festivala u novom klupskom prostoru na otvorenom pod nazivom Neverland koji se nalazi se u ulici Bulevar Vojvode Mišića 49. Koncert, a ujedno i otvaranje prostora, biće održani u petak, 31. maja. Specijalni gost na koncertu biće sastav Vroom.

Bend Kanda kodža i Nebojša nakon pet godina studijske pauze objavio je svoj osmi studijski album pod nazivom Uskoro i za ovaj događaj najavljuje njegovo kompletno koncertno izvođenje. Publika je do sada imala prilike da čuje uživo pesme Misli dobro, Jamajka, Letnji dan , Lako polako, a za ovaj koncert ispod reflektora novog kluba na otvorenom očekuje nas izvođenje svih devet novih pesama, kao i ostalih hitova koji krase njihovu karijeru. Album Uskoro izašao je za Mascom etiketu i do sada je već osvojio srce publike. Mnogi kritičari ističu da je KKN  i ovog puta uspeo da oduševi publiku novim albumom što nije lako posle toliko godina postojanja.

Kao specijalni gost koncerta najavljen je sastav Vroom. Jedan od značajnijih elektro-rok sastava u Srbiji, sa preko 150 nastupa u 11 država i 35 festivalskih nagrada u okviru muzičkih predstava Dogvil i Jami distrikt,  31. maja predstaviće svoj novi koncept.

Ulaznice za beogradsku koncertnu promociju možete kupiti po ceni od 1000 dinara na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, u Felix shop-u u Sremskoj ulici i u Bulevaru Vojvode Mišića 49.

IMG_8055