Josipa Lisac ponovo u Sava centru

Muzička diva, Josipa Lisac, simbolično će završiti slavljeničku turneju povodom 50 godina karijere, 14. februara 2018. godine u beogradskom Sava centru. Josipa je turneju započela na prošli Dan zaljubljenih upravo u Sava centru, koji je bio rasprodat desetak dana unapred.
Sa velikim zadovoljstvom se vraćam u Beograd, jer znam da mnogi nisu stigli nabaviti ulaznice i prisustvovati prvom koncertu, a sada se pruža nova prilika da se vidimo i čujemo u Sava centru. Radujem se susretu sa nekim novim, ali i starim prijateljima, da podjelimo ljubav još jednom, kaže Josipa.
Proslavljajući 50 godina izuzetne karijere, Josipa je nastupila, između ostalog, u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu i na Arsenal festu u Kragujevcu, nedavno je uspešno nastupila u Torontu, Čikagu i Njujorku, a u decembru je očekuju već nedeljama unapred rasprodati koncerti u dvorani Lisinski u Zagrebu. Potom, novim susretom sa beogradskom publikom u Sava centru 14. februara zatvara se krug i završava jedna nezaboravna turneja.
Ulaznice za koncert Josipe Lisac za Dan zaljubljenih u Sava centru koštaju 1800, 2100, 2400 i 2800 dinara, a možete da ih nabavite na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.
Josipa Lisac foto Mare Milin
Foto Mare Milin